tap ole
Tapeando
els artistes
agenda
premsa
video
galeria
productes tap ole
informació tècnica
contacte


Alejandro Pérez Gràcia
Guitarrista

Inicia els seus estudis de guitarra amb la professora Antònia Montserrat i els continua en l’Escola d’Arts Musicals Luthier amb el mestre Xavier Coll.

Al 1996 finalitza els seus estudis de Grau Mig de Guitarra Clàssica amb la qualificació d’Excel·lent en el Conservatori Municipal del Bruch de Barcelona.

Al 2002 obté el títol de Professor Superior de Guitarra en el Conservatori Superior de Música del Liceu, també amb la qualificació d’Excel·lent.

Ha realitzat diversos cursos internacionals de perfeccionament i Master Classes amb els mestres: David Russell, Manuel Barrueco, José Tomás, Aniello Desiderio i Fernando Rodríguez, entre d’altres.

Ha actuat en prestigioses Sales de Concert com: Auditori Eduard Toldrà, Auditori de la Caixa de Terrassa, Hivernacle (en el “Cicle Clàssica als Parcs”), Casal del Metge...

Des de 1995 realitza assíduament col·laboracions amb grups de flamenc i cantautors. Actualment forma part del grup musical de la cantant Rosa Zaragoza amb qui ha actuat recentment a Viena, Turquia i de gira per Israel.

Actualment combina la docència com a professor en la Escola Municipal de Música de Parets, amb els concerts.

 
  Tornar al llistat