tap ole
Tapeando
els artistes
agenda
premsa
video
galeria
productes tap ole
informació tècnica
contacte


Roger Raventós Mateu
Director musical (1974-2014)

Nascut a Barcelona l’any 1974, començà a estudiar guitarra als set anys amb el professor Viçens Fornas i continuà cursant la carrera de música, en l’especialitat de guitarra, al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el mestre Jaume Torrent.

Acabà el Grau Professional l’any 1990 amb qualificació d’excel·lent i el Grau Superior el 1993 obtenint una menció d’honor.

Des d’aleshores ha realitzat estudis de postgrau i perfeccionament de l’instrument a l’Escola d´Arts Musicals Luthier de Barcelona amb els mestres Xavier Coll i Fernando Rodríguez, classes magistrals amb José Tomás, David Russell, Carles Trepat, Manuel Barrueco, Hopkinson Smith i Elliot Fisk i tots els cursos d’harmonia i contrapunt.

En el 43è Concurs Internacional Maria Canals de Barcelona li fou atorgat el diploma d’honor. També ha estat guardonat amb el primer premi en el X Concurs per a Grups de Cambra celebrat a Sant Joan de Vilatorrada (Manresa) l’abril del 2003.

Ha actuat en solitari i en diferents formacions de cambra, a sales com el Casal del Metge, l’Auditori de la SGAE, l’Auditori Caja Madrid, el Teatre de l’Eixample, el Palacio de Congresos Juan Carlos I de Madrid i en cicles com Clàssica als Parcs promogut per l’Ajuntament de Barcelona, Nits de concerts a Gallecs i L’hivern a Mallorca, promogut per la fundació Balears21, així com en nombroses convencions internacionals celebrades a la Casa Batlló, al Cercle del Liceu, Sala Marqués de Comillas i al Palau de Pedralbes de Barcelona entre d’altres.

Ha realitzat estudis d’improvisació de jazz en escoles com Taller de Músics, El Passatge i l’Escola de música moderna de Badalona. Fou membre del Muntaner Jazz Quartet durant 3 anys. Ha col·laborat tant en directe com en treballs discogràfics amb diferents formacions de flamenc, jazz i rock i actualment és membre de Aïsha i d’El Niño Garbanzo.

Actualment és professor de guitarra a l’Escola Municipal de Música de Montmeló del Vallés.

 
  Tornar al llistat